Noticias Castellón
viernes, 19 de agosto del 2022 | Última actualización: 15:04

El Parador de Vilafranca obre les portes aquest diumenge 29 de maig completament renovat

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 8 segundos

Noticias Relacionadas

Ha estat finançat per diverses subvencions de l'IVACE, de la Diputació de Castelló, com el Pla 135 i del Fons de Cooperació

Castellón Información

El 2018 l'Edifici Polivalent de Vilafranca, conegut com el 'Parador de festes' pels veïns i veïnes del poble, va tancar les portes per fer una reforma completa de l'edifici. Després de quatre anys, ja han acabat gran part de les obres i l'Ajuntament de Vilafranca ha organitzat una jornada de portes obertes perquè els veïns i veïnes puguen veure els resultats.

Aquest diumenge 29 de maig, d'11 h a 13 h, es podran visitar tots els indrets i racons de l'edifici nou. A més, la vesprada, concretament a les 19 h, es farà el primer acte en aquest Nou Parador, el visitarà el cantant Pep Gimeno 'Botifarra' per fer un concert en Rondalla.

Aquest seran els primers actes que acollirà aquest Nou Parador, preparat per a fer front a una gran agenda d'activitats culturals. Això no obstant, a l'edifici encara li queda una part per finalitzar al complet les obres, l'ala nord-est. A més, en un futur, també s'acabarà la façana, fet que donarà per concloses les obres.

El Nou Parador ha estat finançat per diverses subvencions de l'IVACE (Institut de Competitivitat Empresarial), de la Diputació de Castelló, com el Pla 135 i del Fons de Cooperació.