viernes, 16 de abril, 2021  |  

- 31 marzo, 2017 -

El quintet està format per Panchi Vivó, guitarra; José Muñoz, saxo; Juan de Ribera, piano; Natxo Navarro, baix, i Jesús Gimeno, bateria

Castellón Información 

Panchi Vivó Quintet oferirà l’espectacle Del Jazz al Jazzy al Menador espai cultural el diumenge 2 d’abril de 2017, a les 12 hores, organitzat pel Servei d’Activitats Socioculturals de la Universitat Jaume I. El quintet està format per Panchi Vivó, guitarra; José Muñoz, saxo; Juan de Ribera, piano; Natxo Navarro, baix, i Jesús Gimeno, bateria.

Jazzy 1, Jazzy 2, Jazzy 3… temes sense un nom específic, ja que tal vegada no ho necessiten. Cadascun pot cridar-los com desitge. La idea principal és compartir-los. El jazz està en el fons, com una base necessària per a fusionar diferents estils, i les línies melòdiques i harmòniques s’entrecreuen com si foren l’armadura pròpia d’un arranjament clàssic. La seua respiració la formen xicotetes notes de pas que van creixent fins a convertir-se en un complex exercici de coordinació. I tot açò sota la tutela d’una idea comuna on tots aporten el seu gra d’arena, ja siga a dalt o a baix de l’escenari.

L’edifici Menador espai cultural, antic edifici d’Hisenda, està gestionat conjuntament per la Univeristat Jaume I i l’Ajuntament de Castelllón com a contenidor cultural i formatiu de la ciutat de Castelló.

Whatsapp Telegram