Noticias Castellón
domingo, 04 de diciembre del 2022 | Última actualización: 01:39

Paloma Vicent visita els centres d'educació en la participació de Castelló per recaptar idees per a Borriol

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 11 segundos

Noticias Relacionadas

Es tracta de centres per a la població adolescent en els quals es treballen distintes activitats educatives en consonància amb els instituts dels barris

La regidora d'Educació i Joventut de l'Ajuntament de Borriol, Paloma Vicent, ha visitat els centres d'educació en la participació de Castelló, juntament amb el regidor de Participació Ciutadana de la ciutat, Francesc Mezquita, arran l'interès de l'edil per aquests projectes d'educació no formal per recaptar idees i aplicar-les al municipi de Borriol.

Mezquita, explica que "aquests centres ocupen un paper dinamitzador molt important per als barris i els adolescents de la nostra ciutat mitjançant activitats d'oci educatiu alternatiu al llarg de tota la setmana, i en estreta vinculació amb els instituts". "Celebrem que altres municipis es fixen en aquesta iniciativa", conclou.

A Castelló compta amb tres, ubicats al carrer Riu Sènia, número 1, carrer Jesús Martí Martín, número 2 i carrer Doctor Vicent Altava, número 6. Es tracta de centres per a la població adolescent en els quals es treballen distintes activitats educatives en consonància amb els instituts dels barris. 

De fet, es desenvolupen al voltant de 20 activitats mensuals que passen des de la cuina, tallers de sostenibilitat, activitats solidàries o activitats culturals, fins a d'altres activitats com xerrades amb perspectiva social, tallers de feminisme o d'altres d'esbarjo. En setembre s'ha obert el període d'inscripcions i durant tot el mes és possible apuntar-se a les seues activitats setmanals.