viernes, 7 de mayo, 2021  |  
Onda lliura els premis del Certamen Literari Provincial de l’Associació Castelló contra el Càncer Onda lliura els premis del Certamen Literari Provincial de l’Associació Castelló contra el Càncer

- 31 mayo, 2018 -

Marta Monferrer, de 5è de Primària, i Brenda Blanco de segon d'ESo han sigut les guanyadores de aquesta edició Onda lliura els premis del Certamen Literari Provincial de l’Associació Castelló contra el Càncer

Marta Monferrer, de 5è de Primària, i Brenda Blanco de segon d’ESo han sigut les guanyadores de aquesta edició

Castellón Información

La Casa de la Cultura d’Onda ha acollit el lliurament dels premis del VI Certamen Literari Provincial de l’Associació Castelló Contra el Càncer. A l’acte han acudit la tinent d’alcalde de Política Social de l’Ajuntament d’Onda, Mari Carmen Aguilella; l’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir; així com la corporació municipal, les juntes locals, la psicòloga de l’Associació i el jurat del Certamen, a més dels guanyadors acompanyats de familiars i amics.

En aquest certamen han participat els alumnes de 5è de Primària de tots els col·legis d’Onda i l’Alcora, així com l’alumnat  de segon de l’ESO d’ambdues localitats. La guanyadora del premi Provincial de Primària ha sigut per a ‘La pandilla dividida’, de Marta Monferrer, estudiant de Virgen del Carmen d’Onda. El premi Provincial de Secundària li l’ha portat Brenda Blanco, de segon de l’ESO del Col·legi Puertolas Pardo de l’Alcora, per ‘El cambio de Hugo’. Ambdues han fet lectura dels seus relats després de rebre els premis.

A més, durant l’acte, s’ha llegit un manifest amb motiu del Dia Mundial Sense Tabac, que se celebra avui i que té per lema enguany ‘Tabac i Cardiopaties’.

Whatsapp Telegram