Noticias Castellón
viernes, 30 de septiembre del 2022 | Última actualización: 21:57

L'Ajuntament d'Onda finalitza les reformes del Recinte Firal, la plaça Madrid i 8 de març

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 49 segundos

Noticias Relacionadas

Castellón Información

L'Ajuntament d'Onda ha escomés en els últims mesos les obres de reforma del Recinte Firal, de la plaça 8 de març i de la plaça Madrid amb la contractació de diverses empreses i professionals locals i de la zona d'influència de la ciutat. L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet destaca que “mancant completar alguns detalls, aquestes xicotetes obres que milloraran el dia a dia dels onders, es podran gaudir per part de la ciutadania en les pròximes setmanes. La política d'aquest equip de govern sempre ha sigut dur a terme actuacions reals, en contra de les grans obres faraòniques que no reporten cap augment en la qualitat de vida de la ciutadania, però cal destacar que durant la legislatura el departament d'Urbanisme que dirigeix la regidora Marta Piquer ha invertit més de 300.000 euros en la millora de diferents parcs infantils i recintes de la localitat i que la gran majoria d'aquests treballs han sigut executats per empreses d'Onda o del seu entorn, amb el benefici que això suposa per a l'economia local”.

Així, a la plaça Madrid s'ha acabat la segona fase amb circuits de pas, una zona enjardinada i arbres i amb la instal·lació de bancs, papereres, una font i una zona de tendals per a l'àrea de jocs infantils i només està a l'espera de signar l'acta de recepció d'obra. A més, en l'adequació del Recinte Firal, s'ha creat una zona nova per als jocs infantils, així com es va ha procedit a la instal·lació de papereres, bancs i a la repoblació amb nous arbres en la zona. D'altra banda, el projecte de renovació de la plaça 8 de març ja té realitzada la finalització de la illeta i els jardins, amb la instal·lació de més zona d'aquest tipus a la muntanya tan sols està pendent el clos de la zona de workout. Totes aquestes obres se subvencionaran amb els 150.000 euros que s'han obtingut de la Diputació de Castelló dins del pla 135.

L'alcalde recorda que en un període de tres anys i mig s'ha actuat en aquest tipus d'instal·lacions al Colador, al parc enfront del Pavelló Víctor Cabedo, a General Arrando, a Artesa i a les tres que ara finalitzen “a més, estem preparant el projecte del Raval de Sant Josep, que és una clara demostració que la gent demanda obres reals i no faraòniques, ja que en els pressupostos participatius els veïns ens han sol·licitat que eliminem la caseta sense utilitat que es va construir pel govern anterior i crearem allí una zona infantil amb jocs perquè puga ser utilitzada pels veïns més xicotets de la localitat”.

Finalment, Huguet explica que “és molt important per a nosaltres que aquestes actuacions les duguen a terme empreses i professionals de la localitat o amb molta incidència a Onda, ja que això significa un impuls a la nostra economia i pot arribar a veure's traduït en la creació de llocs de treball. Des que iniciem la legislatura hem treballat amb la prioritat de l'ocupació, encara que sabem que no és una competència purament municipal. Per això, farem tot el que estiga a la nostra mà per millorar la situació i que tots els onders puguen tindre oportunitats sense eixir d'Onda”.