Noticias Castellón
martes, 29 de noviembre del 2022 | Última actualización: 18:32

Comença el muntatge de cadafals que anuncia la proximitat de la Fira d'Onda 2017

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 1 segundos

Noticias Relacionadas

L'Associació de Cadafals i Caixons en Festes va aprovar una nova distribució que permetrà una embolada al centre de la plaça per primera vegada

Castellón Información

Aquesta vesprada, a partir de les 19.00 hores, ha començat a Onda el muntatge dels primers cadafals que ocuparan el recinte taurí de la Fira. Avui ha sigut el torn de les infraestructures que se situaran al Raval de Sant Josep i al Pla.

En aquesta edició, els assistents als actes taurins podran apreciar la reubicació dels cadafals a la plaça del Raval. L'Associació de Cadafals i Caixons en Festes va aprovar una nova distribució que permetrà, el dimecres 25, una embolada al centre de la plaça per primera vegada. La reina de la Fira d'Onda 2017 i les seves dames d'honor s'han acostat durant el muntatge de cadafals al punt exacte on es col·locarà el piló.

161017 Reina y damas Fira d'Onda 2017 en Raval Sant Josep montaje cafafales zona nuevaDemà dimarts es muntaran els dels carrers Sant Roc i La Safona, mentre que el dimecres s'instal·laran els caixons i es corregiran alguns defectes segons indique el personal tècnic.

En total, es muntaran 209 infraestructures d'aquest tipus per a albergar els diferents esdeveniments taurins que s'han programat per a aquesta Fira que arranca el 20 i finalitzarà el 29 d'octubre.