martes, 21 de septiembre, 2021  |  
Centenars de persones gaudeixen de la segona jornada de la Fira de Sant Miquel d’Onda Centenars de persones gaudeixen de la segona jornada de la Fira de Sant Miquel d’Onda

- 29 septiembre, 2018 -

L'alcalde de la localitat, Ximo Huguet, ha visitat els més de 30 expositors que s'han situat enguany al centre Centenars de persones gaudeixen de la segona jornada de la Fira de Sant Miquel d’Onda

L’alcalde de la localitat, Ximo Huguet, ha visitat els més de 30 expositors que s’han situat enguany al centre

Castellón Información

La Fira de Sant Miquel d’Onda ha viscut avui la seva segona jornada repleta d’activitats comercials, gastronòmiques i musicals per a tots els públics. Centenars de persones han omplert els carrers del Raval de Sant Josep, Calatrava, el Pla i la Font de Dins.

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, qui ha visitat els més de 30 expositors que s’han situat enguany, afirma que “estem molt contents de l’èxit que està tenint la fira perquè estem donant a conèixer el nostre ric patrimoni cultural i la gran oferta comercial als nostres veïns i visitants. Aquest esdeveniment té un marcat caràcter d’oci, però no cal perdre de vista que també té un gran vessant de dinamització de l’economia local”.

Al llarg del dia, els assistents han pogut gaudir de la professionalitat dels comerciants. A més, al matí s’han dut a terme tallers gastronòmics sobre aliments vegetarians i vegans i combinacions de sushi, animació musical itinerant i l’actuació del grup Atuvera Flamenc-Pop. Mentre, els més xicotets han pogut gaudir d’activitats infantils i un taller de manualitats.

A la vesprada, la Font de Dins s’ha omplert per a veure la desfilada de moda solidària. Així mateix, han continuat les activitats infantils i l’animació musical itinerant. La Miqueleta ha oferit als assistents un taller de cocteleria i degustacions de vi. Durant la nit, ‘Música jove en clau local’, una de les novetats de la fira, ha posat el toc musical amb les actuacions d’Epicentre i l’Orquestra Pelillo.

Whatsapp Telegram