Noticias Castellón
viernes, 09 de diciembre del 2022 | Última actualización: 11:08

El Festival We Love Remember portarà la música del 90 a Onda el 4 de maig al Recinte Multiusos

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 48 segundos

Noticias Relacionadas

L'espectacle en directe del grup valencià New Limit estarà acompanyat per DJ com DJ Neil o Raul Platero

Castellón Información

L'Ajuntament d'Onda ha organitzat el Festival We Love Remember per al 4 de maig que es realitzarà al costat del Recinte Multiusos de la localitat. La festa comptarà amb l'actuació del conegut grup valencià d’eurodance New Limit en un espectacle en directe en el qual repassaran els èxits de la seua trajectòria que els ha convertit en un referent d'aquest gènere.

En el festival, els assistents podran gaudir de DJ de reconegut prestigi en aquests estils musicals de finals de la dècada dels 90 com DJ Neil o Raúl Platero. El tinent alcalde de Cultura, Lluís Pastor, ha assegurat que “hem organitzat aquest nou festival en la seua primera edició per a recordar la música d'aquella època entre la gent que la va viure, però també entre els més joves que segur que poden gaudir d'aqueixos èxits. És una manera de continuar apostant diversificar en cultura i donar cabuda a tota mena de públics en la programació d'Onda”.

festival musica REMEMBER ONDA

A més dels citats discjockeys, el festival també comptarà amb la presència d'alguns dels més destacats del panorama provincial i onder, com són José Coll, Vicente Añó, Josvi, Javi Molina, Thomas i Joaki. Així mateix, Pastor anuncia que el ‘xou’ “tindrà entrada gratuïta i començarà a les 16 hores amb més de huit hores de festa garantida pel gran elenc amb el qual comptem per a l'ocasió. A més, hi haurà una sèrie de complements que ho faran més espectacular encara amb pantalles LED, confeti, canons de foc, làser xou, regals, food trucks i moltes altres sorpreses que delectaran als assistents” i conclou convidant “a tots els onders que vulguen gaudir d'un dia diferent tornant a escoltar els grans èxits d'una època que marque diferències en la música. A més, també volem convidar a la gent d'altres poblacions al fet que ens acompanye en aquest dia en què Onda es convertirà en un referent festiu”.