Lunes, 13 de julio, 2020  |  
S’inicien les obres de reparació en el litoral de la Serratella de Borriana S’inicien les obres de reparació en el litoral de la Serratella de Borriana

- 15 noviembre, 2019 -

Vicent Aparisi visita les obres amb el president de l’associació de veïns de la Serratella S’inicien les obres de reparació en el litoral de la Serratella de Borriana

Vicent Aparisi visita les obres amb el president de l’associació de veïns de la Serratella

Castellón Información

El regidor delegat de la zona marítima, Vicent Aparisi, juntament amb el president de l’Associació de veïns, Ximo Sanahuja, han visitat aquest matí les obres de reparació pels temporals de setembre de 2019 que s’estan realitzant al litoral de la Serratella de Borriana.

L’obra, que té un pressupost de 191.273 euros, té un termini màxim d’execució de 5 mesos. En aquestes obres es durà a terme la construcció d’un doble mur de contenció d’aigües per tal de protegir la zona, així com l’adequació de l’espai per evitar inundacions i millorar la façana marítima.

El regidor ha agraït als tècnics de Costes la seua implicació, una vegada més, en la millora de les zones marítimes de la ciutat de Borriana i, en especial, d’aquesta zona del litoral de la partida de la Serratella.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *