domingo, 17 de octubre, 2021  |  
Les piscines municipals de Castelló reprenen la seua activitat després de l’estiu Les piscines municipals de Castelló reprenen la seua activitat després de l’estiu

- 31 agosto, 2018 -

La piscina Emili Fabregat tancarà al setembre per manteniment Les piscines municipals de Castelló reprenen la seua activitat després de l’estiu

Emili Fabregat tancarà al setembre per manteniment

Castellón Información

El proper dilluns 3 de setembre reobrin les piscines municipals Castàlia i Olímpica després d’un mes d’operacions de millora i manteniment. El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha destacat la importància de “fer aquest tipus d’actuacions a l’estiu, que és quan aquestes instal·lacions tenen menys ús, fent a més un esforç per distribuir les actuacions perquè els ciutadans sempre disposen de, al menys, una piscina disponible”.

Durant el mes d’agost s’ha dut a terme l’adequació del circuit de plaques solars de Castàlia, s’ha reformat el sòl de les quatre dutxes i s’han pintat diverses zones de la instal·lació. També s’ha substituït i ajustat la reixeta perimetral i s’ha aprofitat el buidatge de la piscina per a instal·lar un nou enllumenat LED de major eficiència energètica. A més, en la piscina Olímpica es van reparar les canonades d’escomesa d’aigua calenta sanitària dels vestuaris.

Ara li arriba el torn a la piscina Emili Fabregat, que romandrà tancada fins al pròxim 24 de setembre. En aquestes instal·lacions està previst, com a mínim, realitzar operacions de neteja, adequar el sistema d’aigua calenta sanitària al protocol de legionel·la i rejuntar la platja de la piscina. Amb la finalitat de garantir la impermeabilitat és necessari procedir al rejuntat de les rajoles, que es troben deteriorades i sense farciment.

La inversió en les operacions de les tres piscines es calcula en uns 30.000 euros aproximadament. Des del Patronat d’Esports s’assenyala que els materials d’aquestes instal·lacions pateixen un acusat desgast a causa de la naturalesa de l’activitat que es realitza en aquestes.

Whatsapp Telegram