Noticias Castellón
lunes, 05 de diciembre del 2022 | Última actualización: 22:01

Nules vol facilitar la millora dels establiments del comerç local amb diagnòstics personalitzats dels punts de venda

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 17 segundos

Noticias Relacionadas

L’antena cameral de Nules de la Cambra de Comerç de Castelló serà l’encarregada de portar a terme els tràmits pertinents a les empreses interessades

Des de l’Ajuntament de Nules es vol facilitar al comerç local la millora dels seus establiments amb la realització de diagnòstics personalitzats dels punts de venda. De manera que, l’antena cameral de Nules de la Cambra de Comerç de Castelló serà l’encarregada de portar a terme els tràmits pertinents a les empreses interessades. 

En aquest sentit, cal assenyalar que aquest diagnòstic consta entre d’altres d’estudis sobre el disseny, l’arquitectura comercial, marxandatge, o màrqueting i les seues possibilitats de millora. Així mateix, també s’analitza l’estructura de la gestió comercial, els punts forts i febles, i els instruments per millorar la rendibilitat del punt de venda. 

En definitiva, s’estudia l’estat actual del comerç i s’elabora una proposta de recomanacions tècniques per a la renovació i millora de la gestió de l’establiment comercial. L’alcalde, David García, explica que “és un servei gratuït amb el qual es vol facilitar al comerç local les ferramentes necessàries per a que puga millorar la seua gestió”.

Les persones interessades a sol·licitar el diagnòstic del seu punt de venda han de posar-se en contacte amb l’antena local de la Cambra de Comerç, ubicada a l’antic edifici de la Cambra Agrària de Nules, cridant al número de telèfon 617 308 162.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí