jueves, 15 de abril, 2021  |  
Nules comença a vacunar a la població major de 90 anys aquest pròxim dilluns Nules comença a vacunar a la població major de 90 anys aquest pròxim dilluns

- 21 febrero, 2021 -

Des del consistori demanen la màxima col·laboració per agilitzar el procés Nules comença a vacunar a la població major de 90 anys aquest pròxim dilluns

Des del consistori demanen la màxima col·laboració per agilitzar el procés

 Castellón Información

Des del centre de salut de Nules s’ha informat que dilluns, 22 de febrer, es rebran les primeres dosis que permetran començar amb el protocol de vacunació contra la Covid-19 en aquesta població. De manera que, seguint les instruccions del Departament de Salut de la Plana  i de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública es començarà  la vacunació amb les persones majors de 90 anys.

 

Així doncs, les persones usuàries que rebran la vacuna seran citades pel personal sanitari que els indicarà el dia, l’hora i el lloc. No obstant això, des del centre de salut es demana la màxima col·laboració, per tant hi ha que acudir a l’ambulatori sols si has estat avisat prèviament.

Des de la regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Nules es mostra la seua satisfacció davant el començament del procés de vacunació a la localitat, “és ja el principi de la vacunació de la població en general en el nostre municipi, en aquesta primera fase seran aproximadament 100 persones les que es vacunaran però és important que les famílies esperen  a que les criden per a acudir al centre de salut. Confiem en el calendari establert per les autoritats sanitàries i esperem que a l’estiu pugem estar tots vacunats”, comenta l’edil, Susana Tusón.

Cal recordar que l’ajuntament ha posat a disposició de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública diferents instal·lacions municipals per a albergar vacunacions massives si ho considera oportú.

Whatsapp Telegram