Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
lunes, 20 de marzo del 2023 | Última actualización: 17:14

Advertisement
Advertisement

Nules ultima les actuacions per a obrir l’aparcament subterrani el proper dilluns 11 de desembre 

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 44 segundos

Noticias Relacionadas

S’obri la inscripció per a l’Escola de Nadal que s’amplia al2, 3 i 4 de gener i en la qual poden participar-hi xiquets d’entre 3 i 12 anys

Castellón Información 

La reobertura de l’aparcament subterrani tindrà lloc previsiblement el pròxim dilluns 11 de desembre per la qual cosa des de l’Ajuntament de Nules s’estan ultimant les diverses actuacions que es porten a terme per al seu funcionament.

Sobre això l’alcalde de Nules, David García, explica que “per a posar de nou en marxa el pàrquing subterrani ha sigut necessari contractar els serveis de manteniment i neteja, a més de la màquina de tiquets i el servei de control camara seguridad nulesde vigilància i seguretat, precisament hui s’han instal·lat les càmeres de vigilància. També hem hagut de fer diverses actuacions de millora ja que per dur tant de temps tancat hi havia desperfectes”.

Cal recordar que hi ha previstes huit tarifes diferents, entre les quals es troba l’anomenada A, referida al lloguer mensual d’una plaça per valor de 45 euros; la B, per a l’abonament mensual nocturn i de cap de setmana (de dilluns a divendres de 20.00 a 7.30), per 30 euros; la C, que inclou un abonament mensual diürn comprés entre les 7.30 i les 15.30, de dilluns a divendres, per 15 euros; la D, l’abonament de mercat, també de caràcter mensual i emmarcat entre les 8.30 i les 13.30, per 6 euros; la E, que seria l’abonament per minuts, amb un preu de 0,015 cèntims per minut; la F, que serà una tarifa plana exclusivament per a les festes de Nules, per 5 euros; la G, que serà la tarifa plana per un dia de les festes per 2 euros, i finalment la H, la tarifa negocis, que inclou dues hores per 50 cèntims.

IMG_8253Un any més la Regidoria de Joventut i d’Infància posa en marxa les activitats emmarcades en l’Escola de Nadal per la qual cosa els interessats a participar-hi poden fer la corresponent inscripció al Casal Jove fins al proper divendres 15 de desembre.

Entre les novetats de la present edició cal destacar l’ampliació al mes de gener, “aquesta escola es fa perquè en el període vacacional de Nadal els pares que treballen puguen compaginar l’horari professional i el personal, per la qual cosa hem pensat ampliar les activitats al mes de gener”, comenta la Regidora de Joventut i Infància, Rosa Ventura.

En concret l’Escola de Nadal es realitzarà els dies 26, 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3 i 4 de gener. Les places són limitades i poden participar-hi xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys, “hem ampliat els dies però el preu es manté el mateix que el passat any 10 euros per xiquet”, matisa Ventura.

Les activitats es realitzaran al CEIP Cervantes en horari de 9.00 a 14.00 hores, a més hi haurà escola matinera a partir de les 8.30 hores. La programació té activitats de temps lliure i tallers de manualitats, principalment.

Per altra banda, per segon any consecutiu des del Casal Jove s’ha organitzat per Nules Gaming Day, “es tracta d’un concurs en el qual els més joves poden classificar-se i guanyar diferents premis jugant a Pokémon o a Clash Ro

Advertisement
Advertisement