Martes, 31 de marzo, 2020  |  
Nules inicia els treballs preventius per a combatre els mosquits de cara a l’estiu Nules inicia els treballs preventius per a combatre els mosquits de cara a l’estiu

- 21 febrero, 2020 -

Tècnics Lokimica supervisen les zones inundables per a previndre focus d'aquests insectes Nules inicia els treballs preventius per a combatre els mosquits de cara a l’estiu

Tècnics Lokímica supervisen les zones inundables per a previndre focus d’aquests insectes

Castellón Información

L’Ajuntament de Nules està portant a terme actuacions de prevenció de mosquits en diferents zones del terme municipal de cara als mesos estivals i també està supervisant les zones inundables per a previndre focus de mosquits davant l’augment de les temperatures, “l’empresa Lokímica està realitzant aquestes actuacions per a controlar un possible repunt de mosquits al pujar les temperatures. El que volem és previndre qualsevol focus de mosquits que puga afectar al municipi de Nules i en especial la zona costera”, comenta la regidora de Sanitat, Susana Tusón.

Des de la regidoria de Sanitat s’assenyala que per a la prevenció dels mosquits és molt important la col·laboració ciutadana “per a poder actuar de manera ràpida i eficaç”, apunta Tusón. “Per la qual cosa, demanem que quan un veí o veïna detecte un focus de mosquits o els piquen, que criden a la Policia Local o al departament de Sanitat i que indiquen dia i zona, i en el cas d’haver-hi picada, hora i número de telèfon de contacte, perquè l’empresa encarregada puga actuar en eixe lloc abans de 24 hores. A més, també poden utilitzar l’app de l’Ajuntament, una eina molt útil per a indicar qualsevol incidència relacionada amb els mosquits”, explica la regidora de Sanitat.

Nules, treballs preventius, mosquits, estiu

A més cal recordar que l’Ajuntament de Nules va aprovar l’any 2016 l’Ordenança Municipal per a la Prevenció i Control dels Mosquits amb la finalitat d’establir les mesures necessàries per al control de poblacions de mosquits per a minimitzar els efectes molestos i perjudicials que aquests mosquits poden ocasionar als veïns i veïnes de la localitat. Aquesta ordenança va acompanyada de diverses campanyes informatives i de conscienciació ciutadana, i preveu mesures en el cas d’incompliment.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *