Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
viernes, 31 de marzo del 2023 | Última actualización: 12:19

Advertisement
Advertisement

Nules treballa en la remodelació del Casal Jove i la Casa de la Cultura amb una partida de més d’un milió d’euros

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 27 segundos

Noticias Relacionadas

L’Ajuntament de Nules invertirà un total de 1.076.842 euros en les obres de remodelació del Casal Jove i de la Casa de la Cultura que han començat recentment.

Entre les principals característiques d’aquesta actuació destaca l’estalvi energètic, donat que es preveu que el consum energètic es redueixca més d’un 70%, motiu pel qual es podrà considerar un edifici de consum energètic gairebé nul.

Així doncs, per a aconseguir la màxima eficiència energètica s´incorporarà al immoble un sistema d’aïllament tèrmic exterior a les façanes; trasdosats interiors amb aïllant tèrmic-acústic; i aïllament en els falsos sostres.

També s’instal·laran altres sistemes amb el mateix objectiu com ara bombes de captació d’energia mitjançant geotèrmia; captadors fotovoltaics; sistemes de renovació d’aire amb recuperació de calor; fusteries tèrmiques; vidres més eficients; o elements de control de solejament.

Per altra banda, es vol dotar l’edifici d’accessibilitat universal amb la construcció d’una passarel·la interior en rampa que connectarà els dos edificis, i amb la instal·lació de dos ascensors.

Des del consistori es destaca la importància d’aquestes obres per a la localitat, “són dos edificis municipals que presentaven moltes deficiències, per tant amb aquesta actuació s’adaptaran el Casal Jove i la Casa de la Cultura a les necessitats actuals d’un centre destinat a la dinamització de la població jove de 12 a 30 anys, alhora que puguen funcionar també com centre homologat de formació de persones adultes. Amb tot, es van a renovar per complet els espais

interiors i es dotarà de les instal·lacions apropiades i de les últimes tecnologies de la comunicació”.

Advertisement
Advertisement