Noticias Castellón
sábado, 28 de enero del 2023 | Última actualización: 23:03

Nules sufragarà autobusos a Madrid per participar en la manifestació en defensa del litoral

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 15 segundos

Noticias Relacionadas

Eixiran el dia 21 de gener a les 7.00 hores des de l’avinguda del Marqués de Santa Cruz, i tornaran a Nules el mateix dia a partir de les 18.00 hores

Nules se suma a la manifestació en defensa de la costa espanyola convocada pel Movimiento Somos Mediterránea que tindrà lloc a Madrid el pròxim dissabte 21 de gener.

En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Nules s’habilitaran autobusos per a que les persones interessades puguen participar. En concret, poden apuntar-se tant a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del consistori, al Taller Autoliver com a la Tocinería Ibáñez fins dimarts 17 de gener.

Amb tot, els autobusos eixiran el dia 21 de gener a les 7.00 hores des de l’avinguda del Marqués de Santa Cruz, i tornaran a Nules el mateix dia a partir de les 18.00 hores.

La manifestació està convocada a les 12.30 hores davant del Congrés dels Diputats, i la idea és que siga la major manifestació celebrada fins ara per a protegir el conjunt de béns naturals, culturals i urbans de la costa espanyola, “acudirem a Madrid des de diferents punts de tot el litoral espanyol per a protestar contra l’actual llei de Costes i per a reivindicar la regeneració del litoral”, comenta l’alcalde, David García.

Cal destacar que l’Associació de Veïns Mare de Déu del Carme-Mar de Nules forma part del Movimiento Somos Mediterránea juntament amb altres 41 associacions cíviques de tot el territori espanyol.