domingo, 28 de noviembre, 2021  |  
L’Ajuntament de Nules fica en marxa un servei de orientació jurídica dirigit a persones majors L’Ajuntament de Nules fica en marxa un servei de orientació jurídica dirigit a persones majors

- 31 marzo, 2018 -

El Servei d’Assessorament Jurídic Gratuït entrarà en funcionament a partir del 10 d’abril per a persones de 60 anys o més L’Ajuntament de Nules fica en marxa un servei de orientació jurídica dirigit a persones majors

El Servei d’Assessorament Jurídic Gratuït entrarà en funcionament a partir del 10 d’abril

Castellón Información

L’Ajuntament de Nules ficarà en marxa a partir del mes d’abril el Servei d’Assessorament Jurídic a Persones Majors. Es tracta d’un servei nou amb el que es pretén oferir orientació jurídica de manera gratuïta al col·lectiu de majors de la localitat  per a que puguen fer valdre el seus drets i la forma de reclamar-los.

“Considerem que els temes jurídics són molt complexos, d’aquesta manera facilitem a la gent major i a les associacions de majors les tasques relacionades amb aquests assumptes, de fet amb aquest servei nou tindran al seu abast tota l’informació que necessiten i també l’accés als sistemes habituals de resolució de conflictes mitjançant un professional i de manera totalment gratuïta”, explica el regidor de Persones Majors, Antonio Romero.

El Servei d’Assessorament Gratuït a Persones Majors està destinat a les persones de 60 anys o més empadronades a Nules i a les associacions de majors de la localitat, el qual preveu tasques bàsiques de redacció de documents, informació per a la tramitació de sol·licituds de justícia, estudi de la solució jurídica als problemes que es plantegen, informació relacionada amb els drets que assisteixen a les persones demandants del servei o informació sobre resolucions judicials.

Aquest servei és una realitat gràcies al conveni de col·laboració signat, el passat mes de febrer, entre l’Ajuntament de Nules i el Col·legi Oficial d’Advocats de Castelló, per tant serà un lletrat qui prestarà aquest servei gratuït a partir del pròxim 10 d’abril.

El Servei d’Assessorament Jurídic Gratuït a Persones Majors es prestarà de forma presencial per l’advocat Javier Mechó.  La prestació es desenvoluparà en els dependències habilitades a tal fi per l’Ajuntament de Nules, en la segona planta de l’edifici de l’ajuntament nou, el segon i quart dimarts de cada mes en horari d’11.30 a 13.30 hores, excepte el mes  d’agost.

Whatsapp Telegram