Miércoles, 3 de junio, 2020  |  
Nules ofereix servei d’orientació emocional i suport psicològic per la crisi de la Covid-19 Nules ofereix servei d’orientació emocional i suport psicològic per la crisi de la Covid-19

- 6 abril, 2020 -

Des dels Serveis Socials s’estan duent a terme diferents accions de coordinació i voluntariat Nules ofereix servei d’orientació emocional i suport psicològic per la crisi de la Covid-19

Des dels Serveis Socials s’estan duent a terme diferents accions de coordinació i voluntariat 

Castellón Información

Especialistes dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Nules ofereixen serveis d’orientació emocional i suport psicològic davant l’actual situació de confinament per l’emergència sanitària pel Covid-19.

Des de la regidoria de Serveis Socials s’assenyala que l’idea és posar a disposició de la ciutadania les persones professionals del departament, “hi ha persones que davant aquesta conjuntura poden necessitar orientació per a gestionar dificultats relacionals, conflictes en la convivència, alteracions emocionals, o situacions de conductes addictives i de risc. De manera que, si ho necessiten seran ateses per psicòlogues, orientadores, educadores socials i tècnics de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA)”, explica la regidora Rosa Ventura. 

Les persones interessades poden sol·licitar aquests serveis telefonant al número 964 67 47 56 de dilluns a divendres en horari de 8 a 15 hores.

Precisament per poder fer front al volum de treball que té aquest departament l’Ajuntament de Nules ha incrementat recentment el personal  en una educadora social, dos persones per al Servei d’Ajuda a Domicili (SAD), una psicòloga, i un tècnic per a la UPCCA, “que reforçaran al personal d’aquestes especialitats”, matisa la regidora de Serveis Socials”.   

Així doncs, Ventura destaca que des dels Serveis Socials, a més, s’estan portant a terme diferents accions. En concret, des del personal del SAD i la Unitat Respir s’està contactant amb totes les persones majors de més de 70 anys que viuen o estan soles; també estan en contacte diari amb les persones usuàries tant del Programa de Dependència com de la Unitat Respir de la localitat.

 

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *