Noticias Castellón
domingo, 26 de junio del 2022 | Última actualización: 19:33

La localitat de Nules reunirà el proper dijous 28 els municipis del Mediterrani afectats per la llei de Costes

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 29 segundos

Noticias Relacionadas

Tindrà com a objetiu mostrar la necessitat d’acturar amb urgència a les costes i implementar normatives de protecció i regeneració del litoral

Castellón Información

Els municipis que han vist les seves platges afectades per la llei de costes aproparan les seves postures a Nules el proper 28 de maig. En concret, serà a les jornades «MED 22. Valors i reptes del paisatge mediterrani» que tenen com a objectiu mostrar la necessitat d’actuar amb urgència a les costes i implementar normatives de protecció i regeneració del litoral mediterrani.

Així doncs, altres finalitats d’aquesta iniciativa son conscienciar i convidar a la reflexió i el compromís per cuidar l’ecosistema marí, analitzar les oportunitats i amenaces del paisatge valencià, i mostrar el patrimoni cultural i natural de l’entorn.

Amb tot, la jornada es dividirà en quatre blocs anomenats medi marí,  medi terrestre, equilibri natural i impacte antròpic i, finalment, es troba un altre per als paisatges resilients i reptes de futur. De manera que, les ponències seran impartides per membres d’associacions i col·lectius, grups d’estudi i investigadors, catedràtics, professionals de l’advocacia i doctors d’universitat com ara Vicente Castañer, Juan Eduardo Guillén, Josep Bort, Eulalia Sanjaume, Julián Soriano, José Cristobal Serra, Salma Cantos, Pablo Vera, Miriam García, Josep Gavaldá o Santiago Carreguí.

L’assistència a l’acte estarà oberta a tota la ciutadania interessada i es podrà inscriure prèviament a l’enllaç https://bit.ly/i_MED22, fins al 26 de maig.

En definitiva, es tracta d’una trobada tècnica organitzada per l’Ajuntament de Nules en col.laboració amb l’Associació Platges de Nules “on es valorarà l’estat actual del paisatge litoral i com podem cuidar-lo i protegir-lo en el futur”, comenta l’alcalde, David García.