Noticias Castellón
viernes, 19 de agosto del 2022 | Última actualización: 23:01

Nules reivindica la reobertura del Consultori Mèdic de Mascarell tancat en març de 2020

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 3 segundos

Noticias Relacionadas

L'Ajuntament ha penjat una pancarta a la façana per exigir a la Conselleria de Sanitat aquest servei

L’Ajuntament de Nules reivindica a la Conselleria de Sanitat la reobertura del Consultori Mèdic de Mascarell tancat des del mes de març de l’any 2020. Per aquest motiu, s’ha penjat una pancarta a la façana de l’edifici que alberga aquest servei per a així donar visibilitat al seu tancament.

Des del consistori s’assenyala al respecte que el veïnat de Mascarell porta més de dos anys sense servei sanitari a la població, de manera que s’han de desplaçar a l’ambulatori de Nules per rebre atenció mèdica, “no pot ser que  el Consultori Mèdic de Mascarell estiga més de dos anys tancat, encara que al principi era comprensible per tota la situació derivada de la pandèmia ara considerem que aquest servei s’ha de reprendre i dotar de nou de personal a aquest consultori mèdic”, comenta l’alcalde de Nules, David Garcia.

Així mateix, García explica que des de l’Ajuntament de Nules s’ha contactat en més d’una ocasió amb responsables de la Conselleria de Sanitat per a explicar la situació d’aquest consultori.