lunes, 29 de noviembre, 2021  |  
Nules acorda la recuperació del mercat de Mascarell que es celebrava els diumenges Nules acorda la recuperació del mercat de Mascarell que es celebrava els diumenges

- 31 mayo, 2018 -

S’aprova també el nomenament de la Regina de la Vila i les dames per a l’any 2018 Nules acorda la recuperació del mercat de Mascarell que es celebrava els diumenges

S’aprova també el nomenament de la Regina de la Vila i les dames per a l’any 2018

Castellón Información

El ple de l’Ajuntament de Nules ha aprovat les modificacions de les ordenances general i fiscal reguladores de la venda no sedentària en la localitat amb les quals es vol regularitzar el nou mercat dominical per a Mascarell.

Davant açó l’alcalde de Nules, David García, explica que “és un pas important per a recuperar el mercat dominical de Mascarell, de fet la previsió d’inici d’aquest mercat és per al proper diumenge 8 de juliol encara que en les pròximes setmanes es confirmarà amb exactitud la data”.

El mercat serà de gestió pública i es realitzarà en sòl de titularitat municipal. Cal recordar que a finals del passat any 2017 va deixar de celebrar-se el mercat dominical de Mascarell, després que l’empresa adjudicatària Mercaplaya SL que ha gestionat aquest mercat des del mes de novembre del 2016, presentara la rescissió del contracte. Des del mateix moment que es va presentar l’escrit de rescissió l’equip de govern de l’Ajuntament de Nules ha estat realitzant les gestions oportunes per a recuperar-lo, “ja varem indicar en el seu moment que la nostra intenció era recuperar un servei que és molt positiu per a Mascarell i els seus veïns i veïnes, de manera que en tot aquest temps hem estat estudiant les diferents possibilitats”, matisa David García.

El ple també ha aprovat el nomenament de la Regina de la Vila 2018, Eva Grande Poveda i de les dames que l’acompanyaran com ara Noemí Roig Castillo, dama de Mascarell; Cristina Cuesta Valero, dama del raval de Sant Xotxim; Patricia Bellés Esteban, dama del raval de Sant Joan; i Jèssica Gozalbo Romero, musa de la música.

Per altra banda, el ple de l’Ajuntament de Nules celebrat el passat dijous 31 de maig aprovava entre altres punts la resolució d’actuació integrada del sector Alfa Ceràmica per trobar-se l’agent urbanitzador en fase de liquidació concursal.

A més, degut a la demanda de molts usuaris l’Escola Esportiva d’Estiu d’aquest any disposarà de servei de transport des de les Platges de Nules per la qual cosa s’ha aprovat un preu públic de 20 euros per a tots els interessats.

Whatsapp Telegram