jueves, 9 de diciembre, 2021  |  
Nules recupera la Fira Medieval de Mascarell el 5, 6 i 7 de novembre que torna en format renovat i un espai més ampli Nules recupera la Fira Medieval de Mascarell el 5, 6 i 7 de novembre que torna en format renovat i un espai més ampli

- 18 octubre, 2021 -

Latorre recalca que el programa no defraudarà, que continuarà havent-hi comerços medievals, espectacles i “dos novetats amb rigor històric fins ara mai vistes” Nules recupera la Fira Medieval de Mascarell el 5, 6 i 7 de novembre que torna en format renovat i un espai més ampli

Latorre recalca que la programació no defraudarà, que continuarà havent-hi comerços medievals, espectacles i “dos novetats amb rigor històric fins ara mai vistes”

Castellón Información

Torna la Fira Medieval de Mascarell després d’un any sense poder gaudir d’ella, i és que l’edició de l’any passat no va poder celebrar-se per raons sanitàries derivades de la COVID. De manera que, des de l’Ajuntament de Nules s’està ja treballant en l’organització de la present edició, de fet la setmana passada va tindre lloc una reunió per a tancar la programació de la fira que se celebrarà els dies 5, 6 i 7 de novembre. En la reunió han estat presents el regidor delegat de Mascarell, Guillermo Latorre, l’Alcalde de Mascarell, Felipe Sánchez, i els representants de l’empresa Culthisme.

Tal com avança el regidor, “la fira tindrà un format diferent al d’anys passats per a preservar la seguretat sanitària, buscant espais més oberts i amb major extensió per a poder complir un mínim de distància social”. No obstant això, l’edil de Mascarell recalca que la programació no defraudarà, que continuarà havent-hi comerços medievals, espectacles i “dos novetats amb rigor històric fins ara mai vistes”.

La Fira Medieval de Mascarell, que se celebra des de l’any 2007, buscarà l’any que ve la figura de Festa d’Interés Turístic Autonòmic, recentment aconseguida per a la Fira Agrícola de Nules gràcies al treball desenvolupat des de la Regidoria de Patrimoni.

Whatsapp Telegram