Noticias Castellón
domingo, 03 de julio del 2022 | Última actualización: 11:03

Nules reconeix la llavor del voluntariat de Protecció Civil per la seua tasca desinteressada

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 11 segundos

Noticias Relacionadas

En l’acte es va lliurar un diploma i un detall d’agraïment a cadascun dels membres

Castellón Información

L’Ajuntament de Nules ha fet un reconeixement al voluntariat de Protecció Civil per la seua tasca desinteressada, “aquest reconeixement es fa pel seu servei i ajuda en diferents actes i situacions que es desenvolupen al nostre municipi com ara les festes patronals, esdeveniments esportius o inundacions. Són persones que realitzen una tasca admirable a la qual dediquen moltes hores de manera altruista”, comenta l’alcalde de Nules i regidor de Policia Local i Seguretat, David García.

En l’acte es va lliurar un diploma i un detall d’agraïment a cadascun dels membres del voluntariat de Protecció Civil Nules. També es va fer un reconeixement al voluntariat de Protecció Civil de Moncofa, Almenara, la Vall d’Uixó, Onda, Benicarló i Estivella que al llarg de l’any han col·laborat i prestat serveis en diferents actes de Nules.

Protecció Civil de Nules es va formar l’any 2012 amb deu membres, en l’actualitat té 25 voluntaris.

Aquest acte s’emmarca en la programació de la III Setmana de la Seguretat i Policia Local, que divendres tindrà els actes commemoratius de la festivitat de Sant Miquel, patró de la Policia Local, i el pròxim dissabte, 29 de setembre, tindrà lloc la III Trobada-Intercanvi Gastronòmic i Intercultural amb la qual es tancarà la programació.