martes, 18 de enero, 2022  |  
L’Ajuntament de Nules promociona el valencià en les rebaixes d’estiu dels comerços L’Ajuntament de Nules promociona el valencià en les rebaixes d’estiu dels comerços

- 1 julio, 2018 -

S'entreguen a cada comerç quatre cartells de rebaixes, dos de descomptes i etiquetes L’Ajuntament de Nules promociona el valencià en les rebaixes d’estiu dels comerços

S’entreguen a cada comerç quatre cartells de rebaixes, dos de descomptes i etiquetes

Castellón Información

Nules ha posat en marxa una campanya de promoció del valencià en el sector comercial per al període de rebaixes d’estiu. Des de la regidoria de Normalització Lingüística de l’ajuntament s’entrega a cada comerç quatre cartells de rebaixes diferents, dos horitzontals i dos verticals; dos cartells de descomptes i etiquetes per a posar-hi els preus dels articles. L’objectiu és que el comerciant puga publicitar al seu local comercial l’inici del període de rebaixes alhora que s’’afavoreix la visibilitat i la presència del valencià en les relacions comercials.

“La campanya continua amb la dinàmica que tan bona acollida va tindre l’any passat però amb un disseny nou. Volem promocionar la nostra llengua en el sector comercial local i afavorir l’activitat econòmica fent visible el començament de les rebaixes”, comenta el regidor de Normalització Lingüística, Ramon Canut.

Aquesta campanya forma part de les diferents activitats que organitza al llarg de l’any l’Oficina Municipal de Normalització Lingüística per a promocionar l’ús del valencià.

Whatsapp Telegram