Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
martes, 28 de marzo del 2023 | Última actualización: 12:58

Advertisement
Advertisement

Nules realitza una campanya de conscienciació sobre l’addicció als dispositius digitals

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 29 segundos

Noticias Relacionadas

S’ha organitzat una sèrie d’activitats amb l’objectiu d’ensenyar a gestionar el malestar emocional a l’alumnat de Secundària

L’Ajuntament de Nules ha començat hui una campanya de conscienciació i prevenció sobre l’addicció als dispositius digitals enfocada al públic adolescent. En aquest sentit, des del departament de Joventut i la Unitat de Prevenció de Conductes Addictives (UPCCA) s’ha organitzat una sèrie d’activitats amb l’objectiu d’ensenyar a gestionar el malestar emocional a l’alumnat de Secundària, i de sensibilitzar sobre els riscos del joc d’atzar, apostes esportives, videojocs, i xarxes socials. 

En concret, aquesta primera activitat ha comptat amb la participació de l’alumnat de Secundària del col·legi Nuestra Señona de la Consolación de Nules, de manera que des de l’Associació de Promoció de la Salut Mental (ASPRESAM) s’ha impartit una xerrada en la qual s’han exposat les principals problemàtiques associades a aquests tipus d’addiccions. 

A més, seguint amb les actuacions de prevenció que es portaran a terme al llarg d’aquest any també cal destacar el taller per a famílies, que es desenvoluparà al mes d’abril, on es formarà sobre substàncies tòxiques als pares, mares i tutors de joves adolescents. 

Amb tot, el regidor de Joventut, Gabriel Torres, comenta que “en aquestes edats la prevenció i conscienciació són molt importants, especialment en temes com aquests que poden crear addicció si s’utilitzen sense formació”. 

Doncs, cal recordar que la regidoria de Joventut porta uns anys treballant la prevenció d’alguns temes que afecten als joves, de fet ja està consolidat, entre d’altres, el Dia sense Alcohol o el dels Jocs d’Atzar.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Advertisement
Advertisement