martes, 21 de septiembre, 2021  |  
Adrián Sorribes serà el candidat del Partit Socialista a l’alcaldia de Nules Adrián Sorribes serà el candidat del Partit Socialista a l’alcaldia de Nules

- 29 septiembre, 2018 -

El primer tinent d'alcalde de la localitat ha rebut el suport de l'assemblea de l'Agrupació Socialista Adrián Sorribes serà el candidat del Partit Socialista a l’alcaldia de Nules

El primer tinent d’alcalde de la localitat ha rebut el suport de l’assemblea de l’Agrupació Socialista

Castellón Información

L’Assemblea de l’Agrupació Socialista de Nules ha donat el seu suport a Adrián Sorribes perquè siga el candidat a alcalde de la localitat en les eleccions municipals de 2019. La militància ha valorat de forma molt positiva el treball realitzat des de 2015 per Sorribes des de l’equip de govern actual, del que és primer tinent d’alcalde. Un suport que els militants fan extensiu al conjunt del Grup Municipal Socialista.

asamblea PSPV Nules

Sorribes ha manifestat que “és un orgull encapçalar la llista per a l’alcaldia dels socialistes de Nules” i ha agraït el suport que ha rebut del conjunt de la militància.

Ha afegit que es presenta “amb il·lusió, amb ganes de treballar, com d’altra banda porte demostrant des de 2015, amb el ferm convenciment que cal continuar implementant, a partir de 2019 des de l’alcaldia, polítiques socialistes que ajuden e millorar la vida de la ciutadania”.

Whatsapp Telegram