Noticias Castellón
domingo, 25 de febrero de 2024 | Última actualización: 09:03

Nules promou el comerç local amb la nova campanya de Sant Valentí

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 35 segundos

Noticias Relacionadas

Es sortejaran un total de sis premis dels quals destaca un viatge per a dos persones un cap de setmana a Paris

Un any més, baix el lema 'Les teues compres a Nules. Tenen premi!' l’Ajuntament de Nules llança la nova campanya de promoció de les compres al comerç local per a Sant Valentí.

De manera que, les compres fetes entre els dies de l’1 al 14 de febrer poden tindre premi. De fet, se sortejaran un total de sis premis dels quals destaca un viatge per a dos persones un cap de setmana a Paris, que inclou el bitllet d’avió d’anada i tornada, i dos nits d’hotel amb desdejuni.

Així mateix, també se sortejaran cinc sopars per a dos persones valorats en 100 euros cadascú en un restaurant del municipi. Així doncs, per a participar hi ha que introduir a l’urna que s’instal·larà als baixos de l’edifici de l’antiga Cambra Agrària el tiquet o tiquets de compra per un import mínim de 50 euros juntament amb la butlleta de participació.

Amb tot, la regidora de Comerç, Gemma Carratalá, comenta al respecte que “davant la bona acollida de les campanyes anteriors hem decidit continuar amb aquest tipus de promoció per a incentivar així les compres a Nules, de fet en aquesta nova campanya de Sant Valentí s’ha pensat una vegada més en premis enfocats a parelles per a que puguen celebrar aquesta data tan significativa per als enamorats”.

Cal assenyalar que les compres es poden fer en qualsevol dels establiments de
la localitat adherits
, i els tiquets que hi ha que presentar poden ser de diferents
comerços sempre que les compres arriben als 50 euros, o simplement es pot
participar amb un sol tiquet d’un import mínim de 50 euros. El sorteig tindrà lloc
el 16 de febrer a les 9 del matí als baixos de la Cambra Agrària
.