Noticias Castellón
viernes, 19 de agosto del 2022 | Última actualización: 23:01

Nules presenta l'exposició 'La Mar de Medalles' situada a l'Oficina de Turisme de la platja

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 15 segundos

Noticias Relacionadas

Es vol commemorar el centenari de les primeres casetes de la primera línia de la platja

Amb motiu de la celebració del centenari de les primeres casetes de primera línia del poblat marítim de Nules, el consistori municipal, des de la regidoria de Museus, ha presentat l'exposició La Mar de Medalles.

Situada en l'Oficina de Turisme de la Platja de Nules, l'exposició consta de sis medalles amb motius marítims que formen part del fons medallístic del Museu de Medallística Enrique Giner. Pedunculats, Naixement de Venus i Polp de José Carrilero Gil, Xarxes de Francisco Otero Besteiro, Mar de Ramiro Sanz Salvador i Hipocamp de Francisco López Hernández han sigut les obres seleccionades pel comissari d'aquesta exposició, Antonio Mechó González, qui a més és membre de la Comissió de Patrimoni de Nules, Professor d'Història de l'Art i gran expert de la col·lecció museística i medallística de Nules.

L'exposició podrà visitar-se de dilluns a divendres, de nou del matí a dos de la vesprada, a l'Oficina de Turisme de la Platja de Nules fins al 15 de setembre.

L'edil de Museus, Guillermo Latorre, ha volgut destacar “la col·laboració d'Antonio Mechó des del primer moment per a la difusió de tot el nostre fons museístic”. A més, Latorre anuncia que ja hi ha projectades més exposicions temporals i itinerants no sols per al municipi de Nules, sinó per a diferents poblacions de la província de Castelló.