Noticias Castellón
miércoles, 05 de octubre del 2022 | Última actualización: 01:28

Nules posa a punt la pista d'hoquei del CEIP Jaume I

Tiempo de Lectura: 58 segundos

Noticias Relacionadas

El Club Patinatge Taurons fa ús d'aquestes instalacions

L’Ajuntament de Nules ha portat a terme actuacions de millora a la pista d’hoquei instal·lada al col·legi Jaume I per seguir així amb el seu manteniment. 

Des de la regidoria d’Esports s’assenyala al respecte que en els últims mesos es van detectar algunes deficiències que necessitaven resoldre's de forma immediata. “Principalment les grietes que s'havien produït per l'ús comú i el desgast de la pista, que ja han estat reparades. A més, s'ha tornat a pintar tota la pista”, comenta Gabriel Torres.

Així doncs, la pista es troba en perfectes condicions per garantir l'ús segur de les persones usuàries, en especial el Club Patinatge Taurons de Nules que se va proclamar campió este juny passat de la Copa Federació.

Amb tot, Torres comenta que “el manteniment i la millora de les instal·lacions esportives és clau" perquè els clubs i les associacions esportives de la població practiquen els seus esports amb la màxima seguretat i puguen aconseguir resultats com el que el Club Patinatge Taurons ha aconseguit en la passada temporada.