Noticias Castellón
miércoles, 05 de octubre del 2022 | Última actualización: 21:16

Nules aprova en el ple continuar treballant en els informes per els danys causats al aparcament subterrani

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 26 segundos

Noticias Relacionadas

També es sol·licita a la Diputació Provincial ajudes per a executar les obres d’ampliació de la piscina

Castellón Información

L’Ajuntament de Nules ha aprovat en sessió plenària una ampliació d’un termini de tres mesos per a continuar investigant i recopilant informes per a poder determinar la quantitat exacta derivada dels danys i perjudicis causats a l’Administració local per l’empresa SEDESA amb el tancament de l’aparcament subterrani. Així, cal recordar que l’Ajuntament va iniciar en el seu moment un procediment per a determinar els danys i perjudicis ocasionats després del tancament de les instal·lacions en l’any 2013.

A més, amb els vots favorables de l’equip de govern s’ha aprovat fixar una indemnització pel valor de l’aparcament subterrani per un import de 784.052,74 euros, “l’anterior concessionària que va entrar en liquidació concursal, SEDESA, i el seu creditor hipotecari exigien una quantitat propera als 2,5 milions d’euros. Després de mesos de treball per part de l’Ajuntament i de la corresponent valoració de l’immoble hem vist que la quantitat és menor”, explica l’alcalde de Nules, David García.

Aquesta quantia ha estat fixada després de la realització d’un minuciós estudi fet per diferents economistes, que a més ha estat recolzat per informes jurídics externs de catedràtics i també pels jurídics municipals, “en aquest assumpte estem defensant els interessos de la població mentre que el Grup Municipal del PP amb el seu vot s’ha posicionat sempre al costat dels interessos de l’empresa SEDESA que d’haver tingut majoria Nules haguera hagut d’engolir-se els interessos de l’empresa concessionària. Nosaltres hem apostat des del primer moment per defensar els interessos de Nules i dels seus veïns”, matisa García.

Per altra banda, l’Ajuntament de Nules sol·licita a la Diputació Provincial de Castelló una subvenció per a finançar part de les dues inversions que té previstes executar en l’exercici 2019, es tracta de l’ampliació de la piscina coberta municipal i de la remodelació del mercat municipal.

Altres assumptes tractats en el Ple celebrat dijous han sigut les festes locals per al proper any 2019 que seran el 24 d’agost, dia que se celebra la festivitat de Sant Bartomeu, patró de Nules; i el 29 d’abril, dia de Sant Vicent.

També s’ha aprovat l’acceptació de la delegació de les competències de la Conselleria d’Educació per a dur a terme les obres incloses en el Pla Edificant per al CEIP Jaume I que preveuen la construcció d’un gimnàs i d’una escala d’emergència per un import de 884.576,93 euros.

A més, s’ha aprovat el programa de les festes patronals en honor a la Mare de Déu de la Soledat, que tindran lloc els dies del 5 al 14 d’octubre.