Noticias Castellón
domingo, 25 de septiembre del 2022 | Última actualización: 19:09

Nules prepara les seues platges per a la temporada alta

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 37 segundos

Noticias Relacionadas

L’alumnat del programa Et Formem i del Taller d’Ocupació han sigut els encarregats de dur a terme aquestes actuacions

Castellón Información

L’Ajuntament de Nules està portant a terme diferents actuacions de millora i embelliment d’algunes zones de les seues platges per a que el veïnat i les persones visitants puguen gaudir-les en les vacances de Setmana Santa i Pasqua, en concret uns dels espais que s’ha beneficiat d’aquestes accions ha sigut la platja de les Marines que compta amb un nou servei com és la pista de petanca que s’ha construït recentment, i amb una nova passarel·la accessible.

De fet, la regidora de Platges, M. José Esteban, assenyala la importància d’aquestes actuacions, “estem treballant per a dotar les nostres platges de nous serveis, de manera que la platja de les Marines és la primera que compta amb una pista de petanca, amb la que a més donem resposta a una sol·licitud feta pels mateixos usuaris i residents d’aquesta zona”.

Per altra banda, s’ha actuat també en la resta del litoral adequant totes les platges; i s’ha seguit amb el pla d’embelliment de les platges pintant el mobiliari urbà com ara els bancs, entre d’altres.

L’alumnat del programa Et Formem i del Taller d’Ocupació han sigut els encarregats de dur a terme aquestes actuacions que seguiran en els pròxims mesos, així doncs, M. José Esteban, comenta al respecte que “amb aquesta iniciativa es vol canviar la imatge de les nostres platges amb actuacions de manteniment, millora i d’embelliment de diferents zones. En aquest sentit, s’està treballant en l’adequació d’alguns punts en mires a la temporada de Setmana Santa i Pasqua però se seguirà actuant per a que a l’estiu i durant la resta de l’any pugam tindre les platges en les millors condicions”.