Noticias Castellón
martes, 16 de agosto del 2022 | Última actualización: 10:04

Nules elimina el tabac de les seues platges per segon any consecutiu

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 25 segundos

Noticias Relacionadas

Hui, la regidora de Platges, M. José Esteban, ha rebut les banderes “Platges sense fum” que onejaran a les platges les Marines, Bovalar, i l’Alcúdia

Nules comptarà enguany amb totes les seues platges lliures de fums al adherir-se totes elles al pla de la Generalitat Valenciana anomenat 'Platges sense fums', amb el qual es vol preservar a la població i al territori dels efectes nocius del tabac i de les deixalles dels cigarrets.

Precisament hui, la regidora de Platges, M. José Esteban, ha rebut les banderes “Platges sense fum” que onejaran a les platges les Marines, Bovalar, i l’Alcúdia de mans de la Secretària Autonòmica de Salut Pública i del Sistema Sanitari Públic, Isaura Navarro; del Director del Centre de Salut Pública de Castelló, Carles Escrig; i del cap d'àrea de Relacions Institucionals, Europees i Vertebració del Territori de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), Roberto Bermell.

Platges sense fum Nules 28-06-22

D'aquesta manera Nules torna a conscienciar, un any més, amb la protecció de fums de les seues platges, i busca fomentar les conductes exemplars que influeixen en els més menuts i conscienciar dels efectes negatius del tabac i dels seus residus.

Així doncs, la regidora de Platges, M. José Esteban, assenyala al respecte que “tant la platja de les Marines com la de Bovalar i la de l’Alcúdia estaran senyalitzades per evitar que les persones usuàries fumen i preservar així la població i el territori dels nocius efectes del tabaco”. Aquesta acció ve emmarcada en el pla de la Generalitat Valenciana per preservar el medi ambient a què Nules es va adherir l'any passat per primera vegada amb la platja de les Marines.