Noticias Castellón
jueves, 07 de julio del 2022 | Última actualización: 21:39

Nules compatarà el pròxim any amb piscina descoberta amb tarifa reduida per als veïns de la localitat

Tiempo de Lectura: 38 segundos

Noticias Relacionadas

L’Ajuntament, la Caixa Rural Sant Josep i Scude signen un conveni per a fer realitat aquest projecte

Castellón Información

L’Ajuntament de Nules, la Caixa Rural Sant Josep i la Societat Cultural, Esportiva i Recreativa Sant Josep (SCUDE) de Nules han arribat a un acord per a dur a terme la construcció d’una piscina descoberta a la localitat. De manera que, les tres entitats han signat un conveni pel qual s’inicien els tràmits per a que la població puga comptar el pròxim any amb piscina a l’aire lliure.

Així doncs, la inversió aproximada d’aquest projecte és de 300.000 euros dels quals 50.000 euros seran d’aportació municipal per a que Scude puga construir aquesta instal·lació a la seua ciutat esportiva.

 width=

De fet, aquest finançament municipal permetrà que la piscina puga estar oberta al públic i que el veïnat de Nules compte amb una tarifa reduïda.

Amb tot, en les pròximes setmanes Scude sol·licitarà al consistori la corresponent llicència d’obres, donat que es preveu que les obres comencen al mes de setembre o octubre d’aquest any, per a que així puguen estar finalitzades durant el primer semestre de l’any 2023.

“La idea és que al mes de juny del pròxim any la nostra localitat compte amb aquesta nova instal·lació esportiva i d’oci”, comenta l’alcalde, David García. Des de l’ajuntament s’assenyala, a més, que aquesta actuació respon a la col·laboració entre el sector privat i l’administració pública “hi ha que posar en valor aquest tipus d’iniciatives i de sinèrgies per a fer realitat projectes que beneficien la ciutadania”, matisa David García.