Noticias Castellón
miércoles, 06 de julio del 2022 | Última actualización: 23:58

Nules organitza una escape room medieval a Mascarell per apropar el patrimoni als més joves

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 3 segundos

Noticias Relacionadas

Ha participat l’alumnat de 3r de l’ESO de l'IES Gilabert de Centelles de Nules

Mascarell ha albergat per primera vegada una escape room de temàtica medieval enfocada al sector més jove. En concret, ha participat de la mateixa l’alumnat de 3r de l’ESO de l'IES Gilabert de Centelles de Nules el qual va gaudir de diferents activitats en el conjunt emmurallat de Mascarell.

Els 40 alumnes van realitzar una visita guiada acompanyats  pels tècnics de Turisme i de Patrimoni de l'Ajuntament de Nules, per a conéixer així la història de Mascarell, a més de realitzar unes activitats didàctiques que elabora la regidoria de Patrimoni per a adquirir coneixements després de l'esmentada visita.

L'edil de Patrimoni, Guillermo Latorre, anuncia que “des de la regidoria de Patrimoni ja estem treballant en altres temàtiques i altres enclavaments patrimonials per a poder realitzar noves Escape Room i poder oferir-les als diferents centres educatius de Nules. Amb aquesta nova iniciativa es vol apropar el nostre patrimoni els més joves, atès que aquest tipus d’activitat es caracteritza per inculcar valors com ara el companyerisme i el treball en equip alhora que aguditzen els sentits i se senten protagonistes durant un instant”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí