Noticias Castellón
viernes, 23 de febrero de 2024 | Última actualización: 03:42

Nules obri el procés selectiu per a incorporar agents fixes a la Policia Local

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 13 segundos

Noticias Relacionadas

Les instàncies per a accedir al procediment d'oposició es podrá presentar fins al 23 de gener

La plantilla de la Policia Local de Nules comptarà amb més agents fixes amb els quals es vol incrementar la vigilància i la seguretat ciutadana, de fet l’Ajuntament de Nules ha publicat recentment la convocatòria i les bases per a aquesta ampliació.

Per tant, les persones interessades a formar part del procés selectiu poden presentar les corresponents instàncies fins al proper dimarts 23 de gener.  Així docs, el procediment per oposició per a l’accés per torn lliure comptarà amb diferents exercicis tots ells de caràcter obligatori i eliminatori com ara la medició i proves físiques, prova psicotècnica, qüestionari sobre el temari, exercici pràctic sobre el temari, prova de valencià, i reconeixement mèdic.

L’alcalde de Nules i regidor de Seguretat i Policia Local, David García, explica que “és una millora important per a la nostra Policia Local i també per a la ciutadania ja que amb les places en propietat es vol donar estabilitat a la plantilla”.

Així doncs, l’actual plantilla de la Policia Local de Nules està formada per una trentena de membres, de manera que la pràctica totalitat del personal és a hores d’ara fix.   

Les bases estan publicades a la seu electrònica https://nules.sedelectronica.es i al portal de transparència de l’Ajuntament de Nules.