miércoles, 8 de diciembre, 2021  |  
Nules i Ivace milloren la competitivitat i serveis dels polígons de la Senda Mitjana, la Mina i Cardanelles  Nules i Ivace milloren la competitivitat i serveis dels polígons de la Senda Mitjana, la Mina i Cardanelles 

- 4 octubre, 2021 -

L’alcalde demana a les persones usuàries d’aquestes zones comprensió per les molèsties que les obres ocasionen en esta època amb més activitat Nules i Ivace milloren la competitivitat i serveis dels polígons de la Senda Mitjana, la Mina i Cardanelles 

L’alcalde demana a les persones usuàries d’aquestes zones industrials que en esta època amb més activitat, comprensió per les molèsties que les obres puguen ocasionar

Castellón Información

L’Ajuntament de Nules està portant a terme diferents actuacions de millora en els polígons industrials de la Senda Mitjana, la Mina i Cardanelles, amb les que es vol modernitzar i dotar de noves infraestructures i de serveis a aquestes zones industrials.

De fet, les obres han començat recentment. En concret, al polígon industrial de la Senda Mitjana s’estan realitzant actuacions de millora d’infraestructures amb un import de 209.680 euros, que contemplen una aportació municipal de 44.340 euros. De fet, mitjançant aquest projecte es vol crear un carril bici que recorrerà tot el polígon, també es preveu renovar les voreres, al mateix temps que millorar la seguretat viària i accessibilitat amb nous passos de zebra, es dotarà a la zona de mobiliari urbà, vegetació, i es millorarà la recollida d’aigües pluvials en especial en la zona del pas subterrani del camí la Mar.  

Per altra banda, també s’està executant el projecte de millora d’infraestructures al polígon industrial Sector 2 la Mina amb una quantia total de 143.171 euros, dels quals 24.811,54 euros són finançats per l’ajuntament. De manera que, entre les actuacions previstes es troba la realització d’una ruta biosaludable, la millora de les zones enjardinades i plantació d’arbres, la instal·lació d’embornals per a la recollida d’aigües pluvials, la instal·lació de noves boques d’incendi, a més de la renovació de la senyalització de la zona industrial.

Al polígon industrial de Cardanelles s’està materialitzant també el projecte de millora d’infraestructures tecnològiques amb un pressupost de 60.000 euros, dels quals 10.398 euros corresponent a finançament municipal,  i que contempla la instal·lació de càmeres de videovigilància, de xarxa de fibra òptica en tot el polígon, i d’una pantalla informativa, a més també se senyalitzaran els carrers. 

Així doncs, aquest impuls a aquests tres polígons industrials serà possible gràcies al recolzament financer de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana que ha atorgat  a l’ajuntament una subvenció de 333.301,46 euros mentre que l’aportació municipal per a aquestes actuacions és de 79.549,54 euros.

Davant açò, l’alcalde de Nules, David García, explica que, “es tracta d’unes actuacions molt importants i que compten amb uns terminis d’execució  que ens marca el IVACE, per tant abans d’acabar l’any les obres tenen que estar finalitzades. No obstant això, demanem a les persones usuàries d’aquestes zones industrials, en especial a les de la Senda Mitjana que en esta època de l’any té més activitat, comprensió per les molèsties que les obres puguen ocasionar”.

Whatsapp Telegram