Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
sábado, 25 de marzo del 2023 | Última actualización: 14:17

Advertisement
Advertisement

Nules millora la inserció laboral de 30 veïns a través d’un nou taller d’Ocupació

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 15 segundos

Noticias Relacionadas

Amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de les persones aturades de Nules s’està desenvolupant el nou Taller d’Ocupació VIII. En concret, són 30 persones desocupades de la localitat les que, des de finals del passat mes de desembre s’estan formant, en les especialitats de jardineria, fusteria i obra.

De manera que, l’alcalde, David García, i la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura, han visitat a l’alumnat-treballador i a l’equip directiu i docent d’aquest nou taller d’ocupació per a conèixer de primera mà el desenvolupament del mateix.

Així doncs, d’aquest taller d’ocupació, a més de beneficiar-se’n 30 persones desocupades, també ha suposat la contractació de sis tècnics com a personal docent i directiu. Per tant, aquests tres mòduls compten amb 10 alumnes cadascun on podran formar-se al llarg d’un any, ja que la durada del taller és de dotze mesos.

Amb tot, en tot aquest temps realitzaran obres i actuacions de millora de l’entorn i condicionament d’espais públics, principalment.

Sobre això, la regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura, explica que “aquest nou taller té un cost total de 754.063 euros que estan subvencionats pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) de la Generalitat Valenciana. Aquests tallers possibiliten a l’alumne-treballador tindre un treball efectiu amb un contracte de formació i l’aprenentatge amb els quals es pretén millorar la seua qualificació professional i afavorir així la seua ocupació”.

Advertisement
Advertisement