Noticias Castellón
miércoles, 05 de octubre del 2022 | Última actualización: 21:16

Nules trau a licitació la concessió de la cafeteria del camp de futbol Noulas 'Antonio Pérez Balada'

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 54 segundos

Noticias Relacionadas

El termini per a presentar la sol·licitud finalitza el 28 de gener i el preu mínim mensual serà de 200 euros

Castellón Información

L’Ajuntament de Nules ha tret la licitació per a la concessió de la cafeteria del camp de futbol Noulas 'Antonio Pérez Balada' per a desenvolupar la seua respectiva activitat comercial.

La idea és que aquest recinte puga seguir prestant un servei en les condicions que l’actual plec estableix, de manera que les persones interessades en la seua explotació poden presentar la corresponen oferta fins divendres 28 de gener.

En aquest sentit, cal ressaltar que la persona adjudicatària serà la responsable d’obrir i tancar el bar i la seua terrassa, així com de la seua neteja, i manteniment, principalment.

No obstant això, entre les particularitats que presenta aquesta licitació es troba l’obligatorietat de presentar una proposta tècnica que contempli l’ampliació de l’horari d’obertura de l’activitat, “amb aquest criteri es pretén valorar l’esforç a donar una major atenció al client”, matisa el regidor d’Esports, Gabriel Torres, qui assenyala que “els horaris d’obertura seran com a mínim de dilluns a divendres de 17.00 a 22.00 hores, i els horaris del cap de setmana estaran condicionats a les activitats esportives que se celebren”.

Així mateix, també hi ha que presentar una proposta d’activitats i un model de gestió que inclogui les activitats a realitzar en aquest espai així com la gestió en l’explotació de la cafeteria.

Des de la regidoria d’Esports es remarca que mentre se celebren competicions esportives en les instal·lacions del camp de futbol no es podran vendre begudes alcohòliques ni productes, que en el cas de ser llançats puguin produir danys a les persones participants o espectadors; i que sols es podrà realitzar obres o millores en la instal·lació prèvia autorització i conformitat de l’Ajuntament.

Així doncs, el preu ofertat és com a mínim el preu establert per a aquest recinte, que està en un mínim mensual de 200,00 euros, i la concessió és per a cinc anys prorrogables a altres cinc més.

Cal assenyalar que els plecs es troben publicats a la Plataforma de Contractació de l’Estat.