miércoles, 14 de abril, 2021  |  
Nules prepara el Jocs Florals per al mes d’octubre amb novetats per augmentar la seua rellevància Nules prepara el Jocs Florals per al mes d’octubre amb novetats per augmentar la seua rellevància

- 22 febrero, 2021 -

El certamen literari comptarà amb una editorial en valencià per a la seua promoció i publicació de l’obra guanyadora Nules prepara el Jocs Florals per al mes d’octubre amb novetats per augmentar la seua rellevància

El certamen literari comptarà amb una editorial en valencià per a la seua promoció i publicació de l’obra guanyadora

Castellón Información

L’Ajuntament de Nules es troba treballant en la LXVII edició dels Jocs Florals Vila de Nules, que tindrà lloc el pròxim mes d’octubre, amb la incorporació d’algunes novetats amb les que es vol augmentar, més si és possible, la seua rellevància dins del món de lletres valencianes.

En aquest sentit, en la present edició serà una editorial especialitzada en publicacions en valencià l’encarregada de la promoció del certamen literari, i de l’edició i venda a llibreries i a biblioteques de l’obra guanyadora de la Flor Natural, “fins ara era l’ajuntament el que publicava les bases i el treball guanyador, ara serà l’editorial Neopatria la que portarà a terme aquestes tasques amb la intenció de promocionar els Jocs Florals en diferents sectors i àmbits literaris i culturals”, comenta la regidora de Cultura, M. José Esteban.

Així mateix, també es vol potenciar els Premis d’Investigació i Divulgació que enguany comptaran amb la seua V edició, “aquests premis es convoquen amb l’objectiu de dignificar, més encara, aquest certamen literari tant important per a Nules. Es tracta d’uns premis dedicats a l’estudi d’un tema específic relacionat amb la nostra terra”, matisa Esteban. De fet, s’està contactant amb diferents empreses i entitats per a que donen suport a aquests premis.

Les bases dels LXVII Jocs Florals Vila de Nules s’aprovaran, previsiblement, el pròxim mes de març. Cal assenyalar que degut a la situació sanitària, l’any 2020 no es va celebrar l’edició corresponent, no obstant això enguany es convocarà el certamen literari encara que l’acte d’entrega dels premis s’organitzarà en funció de l’evolució de la pandèmia.

Whatsapp Telegram