Noticias Castellón
sábado, 03 de junio del 2023 | Última actualización: 14:08

Nules ja té guanyadors de la campanya del ‘Dia del Pare’

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 1 segundos

Noticias Relacionadas

S’han sortejat un viatge amb tast de vi a La Rioja per a dos persones i cinc sopars o dinars per a dos persones en restaurants locals

Nules ja té els guanyadors de la campanya “Les teues compres a Nules. Tenen premi!”, amb la qual l’Ajuntament de Nules ha volgut promocionar les compres al comerç local per al Dia del Pare.

En total s’han sortejat sis premis, un viatge a La Rioja amb tast de vi a la Bodega Muga per a dos persones un cap de setmana, del que ha resultat guanyadora Emilia Vilalta; i cinc sopars o dinars per a dos persones en un restaurant del municipi, dels quals han estat guanyadors José Ferrando, Ana González, María Isabel Sánchez, José Mechó, i María Teresa Romero.

Cal assenyalar que, la campanya s’ha desenvolupat  els dies de l’1 al 19 de març, i ha estat un èxit de participació.  De fet, l’alcalde i regidor de Comerç, David García, destaca que “anem a seguir treballant en aquesta línia al llarg de tot l’any, de manera que  seguim apostant per aquest tipus de campanyes de promoció del comerç local”.