Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
martes, 28 de marzo del 2023 | Última actualización: 13:07

Advertisement
Advertisement

Nules invertirà 11 milions d’euros en millorar l’accessibilitat a tot el municipi a curt termini

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 51 segundos

Noticias Relacionadas

L’alcalde de la localitat ha presentat junt amb la regidora del ram el Pla d’Accessibilitat Universal que recull totes les necessitats de la població, la platja i de Mascarell

Nules ja compta amb un Pla d’Accessibilitat Universal per a millorar carrers i edificis públics del municipi, Mascarell i la població marítima.

De fet, hui l’alcalde, David García, i la regidora d’Accessibilitat, M. José Esteban, han presentat públicament aquest pla en el qual s’està ja treballant, donat que s’estan portant a terme diferents actuacions en la localitat enfocades a millorar l’accessibilitat tant d’alguns vials com d’immobles com ara el Casal Jove.

Aquest pla consta de tres toms que recullen totes les necessitats de la població, la platja i de Mascarell per a arribar a l’accessibilitat universal dels espais públics, “l’ajuntament de Nules ha assumit el compromís i el repte d’adaptar la ciutat, la platja i Mascarell a les necessitats de totes les persones”, apunta M. José Esteban, regidora d’Accessibilitat.

En aquest sentit, es preveu invertir uns 11 milions d’euros en els pròxims anys per a poder materialitzar aquest pla, de manera que l’empresa Cumulus City ha estat l’encarregada de redactar aquest projecte actualitzant els criteris de deambulació, aprehensió, localització i comunicació (DALCO) que han de regir l’accessibilitat.

El nou pla d’accessibilitat en el que l’ajuntament ja treballa s’ha desenvolupat analitzant el casc urbà de la localitat, constatant el treball fet en els darrers anys i posant especial èmfasi en les necessitats futures, “tenim en les nostres mans una ferramenta que ens va a permetre incrementar la qualitat de vida de tota la ciutadania, millorant el benestar i el desenvolupament de totes les persones que viuen o transiten pel nostre municipi”, explica l’alcalde, David García.

Cal assenyalar, a més, que aquest pla en el que ha estat treballant en l’últim any l’equip de govern compta amb el suport inicial de la resta de grups municipals del consistori al mostrar la seua conformitat en la redacció del mateix, de fet s’han celebrat reunions de treball amb representants de tots els grups polítics.

Advertisement
Advertisement