Noticias Castellón
viernes, 23 de febrero de 2024 | Última actualización: 03:42

Nules incentiva el reciclatge entre els comerços locals

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 4 segundos

Noticias Relacionadas

El consistori ha repartit contenidors intermedis amb rodes a aquells negocis que generen molts residus

L’Ajuntament de Nules està portant a terme diferents iniciatives per a facilitar el reciclatge tant a la ciutadania com a les empreses i comerços locals.

En aquest sentit, cal destacar el repartiment de contenidors intermedis amb rodes a diferents empreses, per a així facilitar el reciclatge a aquells negocis que generen molts residus d’alguna de les fraccions.

En concret, “amb aquesta actuació el que es vol és que acumulen en aquest contenidor la fracció d’orgànica o d’envasos que generen en un dia, i al finalitzar la jornada puguen traslladar-lo al contenidor d’orgànica de la via pública”, explica el regidor de Medi Ambient, César Estañol.

De fet, aquesta aposta del consistori per a ajudar els grans productors d’orgànica de la localitat i també d’envasos s’ha materialitzat entre un total de 27 empreses de la població.

A més, el personal educador ambiental contractat per l’empresa adjudicatària que s’encarrega del servei de recollida de residus, Vareser, està en contacte amb les empreses locals per a poder analitzar i detectar carències o problemes relacionats amb la implantació dels contenidors, per a poder donar-los una solució.