viernes, 16 de abril, 2021  |  
Nules mostra disconformitat davant la contestació del Govern per destrosses en les costes Nules mostra disconformitat davant la contestació del Govern per destrosses en les costes

- 4 marzo, 2021 -

El municipi de la Plana Baixa reobri les fonts públicuqe del seu tancament per evitar el seu ís davant la pandèmia de la Covid-19 Nules mostra disconformitat davant la contestació del Govern per destrosses en les costes

El municipi de la Plana Baixa reobri les fonts públicuqe del seu tancament per evitar el seu ís davant la pandèmia de la Covid-19

Castellón Información

Tristesa, impotència i enuig són els qualificatius de l’alcalde de Nules, David García, davant la contestació que el senador Carles Mulet ha rebut del Govern d’Espanya a les preguntes realitzades en relació als danys ocasionats pels últims temporals marítims a les Platges de Nules i a la previsió d’obres d’emergència en aquest litoral.

En aquest escrit s’assenyala que no s’han detectat danys al litoral de Nules que justifiquen obres d’emergència i també s’informa de les inversions que la Direcció General de Costes ha fet, al llarg de l’any 2020, a la província de Castelló quan a Nules no s’ha invertit res en la construcció d’espigons.

Per aquest motiu, des de l’Ajuntament de Nules s’ha traslladat a la Direcció General de Costes el seu malestar davant les afirmacions realitzades en la contestació feta al senador Carles Mulet.

Davant açò, l’alcalde David García, comenta “ens ha indignat profundament la resposta perquè no respon en absolut a la realitat. En els últims anys hem remés diferents escrits en la mateixa línia que no han segut contestats. Cada any la situació del litoral de Nules és més preocupant i no estem disposats a tolerar la passivitat continuada, des de fa dècades, del ministeri competent. Per tant, exigim, una vegada més, que es realitzen les obres de regeneració necessàries en les platges de Nules, amb la construcció d’espigons suficients, de manera urgent i immediata”.

L’alcalde plantejarà prendre accions reivindicatives per a exigir al Govern d’Espanya que actue en les Platges de Nules de forma immediata i urgent.

 Nules reprén la ‘normalitat’ amb l’obertura de les fonts publiques 

 L’Ajuntament de Nules ha reobert les fonts públiques de la localitat que s’havien precintat i tallat el subministrament d’aigua per a evitar el seu ús davant l’ increment de contagis en la població.

Així doncs, per restablir el servei amb totes les garanties els operaris de Facsa, empresa concessionària del servei de proveïment d’aigua en el municipi, han portat a terme diferents actuacions com ara la desinfecció i mesurament del clor.

Davant açò, cal assenyalar que el consistori va prendre, el passat mes de gener, diferents mesures restrictives davant la situació epidemiològica que presentava la localitat. No obstant això, en les últimes setmanes els contagis registrats han disminuït considerablement, de manera que s’ha decidit reprendre aquest servei.

Whatsapp Telegram