Noticias Castellón
domingo, 19 de mayo de 2024 | Última actualización: 20:24

Nules organitza la seua primera Gala de la Cultura per homentjar el talent local

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 24 segundos

Noticias Relacionadas

A la gala, que es desenvoluparà el pròxim dissabte 18 de maig, es farà un reconeixement a un total de 23 persones i entitats

L’Ajuntament de Nules celebrarà el pròxim dissabte, 18 de maig, al Teatre Alcázar la I Gala de la Cultura amb la qual s’homenatjarà a diferents associacions i persones representatives de la cultura local. L’acte comptarà, a més, amb una àmplia representació del col·lectiu cultural de la localitat, i amb actuacions de música i representacions escèniques en directe.

De fet, en el transcurs de la gala es farà un reconeixement a un total de 23 persones i entitats que han contribuït a engrandir la cultura en diferents àmbits com ara les arts escèniques, pintura, escultura, literatura, cinema o música, entre d’altres.

Així mateix, aquesta gala comptarà amb una escultura simbòlica que ha estat dissenyada per a aquest esdeveniment i que es lliurarà a cadascun dels homenatjats, es tracta d’un guardó que ha realitzat l’escultor local Juanma Gavara.

Des de la regidoria de Cultura, M. José Esteban, assenyala que s’ha treballat molt per a que aquesta gala siga un referent per a la cultura local, “la idea és que aquesta gala tinga un caràcter bianual perquè la nostra població compta amb molt bons artistes de diferents sectors que mereixen un reconeixement al seu esforç i dedicació, i que és impossible homenatjar a tots en aquesta primera gala, per tant volem per aquest motiu donar-li continuïtat amb pròximes edicions”.

Amb tot, l’acte començarà a les 20.00 hores és gratuït i amb accés lliure fins completar l’aforament del Teatre Alcázar.