Noticias Castellón
viernes, 01 de julio del 2022 | Última actualización: 01:21

Els socialistes de Nules denuncien el fraccionament de contractes a una mateixa empresa per l’equip de govern

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 22 segundos

Noticias Relacionadas

“Incomplixen les normes de publicitat i concurrència”, asegura el portaveu del PSPV-PSOE, Adrián Sorribes

Castellón Información

El PSPV-PSOE de Nules ha denunciat el fraccionament de contractes per part de l’equip de govern de Centrats en Nules per un import total de 48.255,75 euros. Tal com es recull en la documentació facilitada al grup municipal socialista per al ple de demà, l’ajuntament hauria adjudicat a una mateixa empresa més de trenta contractes de diversos imports que oscil·len entre 500 i 6.000 euros entre 2018 i 2020.

Tal com explica el portaveu del grup municipal socialista, Adrián Sorribes, “l’ajuntament té l’obligació per llei de traure a concurs públic els contractes que superen els 15.000 euros, en el cas de contractes de servei, o els 40.000, si es tracta de contractes d’obra”. “En este cas, ens trobem amb diverses factures per un muntant de quasi 50.000 euros i per a les quals no s’ha tret un plec de condicions, per la qual cosa entenem que s’estan incomplint les normes de publicitat i concurrència”, afirma.

A més, el PSPV-PSOE de Nules també ha criticat la gestió de l’equip de govern de CenN i ha advertit que ja s’han gastat un milió d’euros del pressupost de 2021. “L’alcalde David García està sent l’antítesi del que hauria de ser una gestió dels recursos responsable. En una situació d’excepcionalitat en la qual ens trobem, s’hauria d’estar fent una gestió dels recursos responsable i impecable per a impulsar una recuperació forta perquè ningú es quede arrere. En canvi, l’alcalde de Centrats en Nules, sembla que només està centrat a fer les coses com pitjor, millor”, conclou Sorribes.