Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
martes, 28 de marzo del 2023 | Última actualización: 14:38

Advertisement
Advertisement

Nules finalitza el nou curs de Costura Bàsica de la FPA amb èxit de participació

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 23 segundos

Noticias Relacionadas

El taller va començar el passat mes d’ octubre i ha finalitzat recentment amb una gran acceptació de les persones participants

L’Ajuntament de Nules, mitjançant el Centre de Formació de Persones Adultes (FPA), ha impartit un nou curs de Costura Bàsica, del qual han gaudit un total de 20 alumnes. El taller va començar el passat mes d’octubre i ha finalitzat recentment amb una gran acceptació de les persones participants. 

Des de la regidoria d’Educació, Rosa Ventura, assenyala que “es tracta d’un dels cursos més demandats de l’oferta d’activitats del Centre de Formació de Persones Adultes del municipi”. 

El curs ha estat impartit per la professora, Nuria Piqueres, amb l’objectiu que l’alumnat arribe a la confecció d’una peça de costura, després de passar per l’aprenentatge dels passos del procés com ara l’esbós, patró bàsic o la mida, rectificació, càlcul de teixit, ajustament del patró, i la confecció; així doncs també s’han tractat altres coneixements relacionats amb el món de la costura com ara els materials, utensilis, punts bàsics, traus, o cremalleres. 

Amb tot, el resultat final ha estat tot un èxit, i les participants han mostrat la seua satisfacció amb les tasques realitzades. De manera que, l’Ajuntament de Nules continua apostant per oferir a la població tot tipus de tallers i cursos d’interés per a la ciutadania. En aquest sentit, cal assenyalar que en aquests moments s’està portant a terme un altre curs que finalitzarà en breu ‘Cuinar amb arròs. Nivell bàsic’ que compta amb un total de 12 alumnes.

Advertisement
Advertisement