Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
jueves, 23 de marzo del 2023 | Última actualización: 22:51

Advertisement
Advertisement

Nules comptarà amb una nova edició del Festival de Curtmetratges ‘FesOhCurt’ amb la projecció de 48 treballs

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 52 segundos

Noticias Relacionadas

La mostra es desenvoluparà del 22 al 27 de novembre al saló teatre de la Caixa Rural Sant Josep

 Castellón Información

El Festival de Curtmetratges FesOhCurt comptarà amb la projecció d’un total de 48 treballs per a concursar en les diferents categories. Així doncs, aquests curtmetratges han sigut seleccionats pels membres del jurat  dels més de 250 presentats per a participar en aquesta quarta edició que se celebrarà a Nules els dies del 22 al 27 de novembre. De fet, aquesta vesprada començarà, al saló teatre de la Caixa Rural Sant Josep,  la mostra que es desenvoluparà fins al dissabte 27 de novembre.

La regidora de Cultura i de Normalització Lingüística, M. José Esteban, assenyala que “enguany la participació ha sigut molt alta i el jurat ho ha tingut molt difícil per a poder seleccionar els millors treballs que concursaran en cadascuna de les categories”.

Així doncs, cal recordar que el festival compta en aquesta edició amb un total de nou seccions: premi al millor curtmetratge dotat amb 700 euros; premi al millor curtmetratge rodat a Nules amb 200 euros; premi al millor curtmetratge en altres llengües amb una dotació de 400 euros; premi al millor curtmetratge de les comarques de Castelló de 300 euros; premi de 400 euros  al millor curtmetratge vot del públic; a més hi haurà un premi a la millor banda sonora original de compositor valencià amb una dotació de 100 euros; premi a la millor fotografia de cinematògraf valencià també amb 100 euros; i premi de 100 euros per a la millor direcció de producció valenciana, tots ells patrocinats per l’Ajuntament de Nules. Als que hi ha que afegir el premi a la millor interpretació en valencià amb una dotació de 200 euros que patrocina la Caixa Rural Sant Josep de Nules.

Amb tot, el lliurament de premis i l’acte de cloenda tindrà lloc dissabte, 27 de novembre, al saló teatre de la Caixa Rural Sant Josep de Nules, per als que es compta amb la presència de l’artista local Malparlat.

El festival de Curtmetratges Fesohcurt de Nules està impulsant per l’Associació Cultural la Corretjola i compta amb la col·laboració de la Caixa Rural Sant Josep de Nules i de l’Institut Valencià de Cultura.

Advertisement
Advertisement