Noticias Castellón
martes, 30 de mayo del 2023 | Última actualización: 23:52

Nules fa un reconeixement públic al voluntariat de Protecció Civil

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 34 segundos

Noticias Relacionadas

L’agrupació local dona suport a les diferents necessitats d’emergència que registra la població

L’Ajuntament de Nules ha volgut fer un reconeixement públic a l’agrupació local de Protecció Civil recordant la importància  de la tasca que desenvolupa en la localitat. De manera que, ahir va tindre lloc un acte on es va lliurar un diploma commemoratiu a cadascuna de les persones que formen part d’aquesta agrupació, que congrega a una vintena de persones voluntàries. De fet, ha estat l’alcalde, David García, juntament amb el president de Protecció Civil de  Nules, Carlos Pérez, els encarregats de lliurar un detall.

Així doncs, en el transcurs de l’acte s’ha fet un recordatori de les principals actuacions que porten a terme amb la visualització d’un vídeo amb un resum de les intervencions fetes l’any 2022. Així mateix, s’ha volgut també, una vegada més, posar en valor les iniciatives i accions solidàries que el voluntariat de Protecció Civil de Nules va desenvolupar al llarg de la pandèmia.

Cal assenyalar, a més, que s’ha aprofitat l’acte per a lliurar a Isidora Bueno els galons que la reconeixen com a tercera persona responsable del grup.

Per altra banda, des de la institució local també s’ha volgut destacar el lliurament d’aquesta agrupació davant les necessitats d’emergència del municipi com ara els temporals, entre d’altres. 

Sobre això, l’alcalde David García, comenta que “la tasca del voluntariat de Protecció Civil és imprescindible, per tant els veïns i les veïnes de Nules tenen que ser coneixedors del treball d’ aquest col·lectiu, de manera que amb aquest acte es vol donar a conèixer la seua tasca, i agrair públicament el servei altruista fet pel personal voluntariat de Protecció Civil”.