Noticias Castellón
domingo, 29 de enero del 2023 | Última actualización: 20:18

Nules estudia una nova congelació de taxes i impostos en els pressupostos del proper 2023

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 27 segundos

Noticias Relacionadas

L'Ajuntament ja està treballant en l’esborrany del pressupost del proper exercici i que en les pròximes setmanes es traslladarà als diferents grups municipals

L’Ajuntament de Nules està treballant en l’esborrany del pressupost de l’exercici de l’any 2023, de fet està ja preparant la proposta que en les pròximes setmanes es traslladarà als diferents grups municipals per a que l’estudien, de manera que “la idea és que es puga aprovar en el ple del pròxim mes de desembre”, comenta el regidor d’Hisenda, Guillermo Latorre.

Així doncs, entre les principals accions que contempla aquest esborrany es troba, de nou, la congelació dels impostos i de les taxes municipals, “per quart any consecutiu seguim amb la congelació de taxes i impostos complint així el nostre compromís amb la ciutadania, tot i que enguany les despeses de l’ajuntament en llum i combustible, principalment, s’han incrementat notablement considerem que hi ha que fer un esforç per a ajudar a les famílies i a les persones contribuents davant l’actual situació derivada de la inflació que travessem”, explica Latorre.

Per aquest motiu, entre altres mesures que també puguen ajudar a la ciutadania es vol seguir apostant per polítiques socials, d’ocupació i de promoció del comerç i dels serveis locals, entre d’altres.

En aquest sentit, a partir del pròxim mes de gener es bonificarà al comerç local el 95% de l’IBI. Una mesura que va ser aprovada, per unanimitat, en la sessió plenària celebrada el passat dijous.

Cal recordar que aquesta bonificació va ser proposada per l’alcalde, David García, durant el Desdejuni Empresarial que l’Ajuntament de Nules va celebrar el passat mes de maig.