domingo, 17 de octubre, 2021  |  
Nules treballa en l’ampliació de l’estacionament a l’avinguda de primera línia de les platges Nules treballa en l’ampliació de l’estacionament a l’avinguda de primera línia de les platges

- 31 mayo, 2020 -

Les actuacions s’han fet a l’avinguda de la Plana Baixa i dilluns començaran en la de Mallorca Nules treballa en l’ampliació de l’estacionament a l’avinguda de primera línia de les platges

Les actuacions s’han fet a l’avinguda de la Plana Baixa i dilluns començaran en la de Mallorca

Castellón Información

L’Ajuntament de Nules es troba realitzant diferents actuacions a l’avinguda de primera línia de les platges enfocades a millorar la seguretat vial i a ampliar les places d’estacionament d’aquesta zona de la població marítima.

En concret, aquestes accions s’han portat a terme a l’avinguda de la Plana Baixa on s’ha modificat l’estacionament. Així doncs, s’ha canviat l’aparcament tradicionalment anomenat en bateria a espiga, “aquesta modalitat permet que el vehicle ixca de cara i compta, a més, amb una millor visibilitat. Per altra banda, la càrrega i la descàrrega del maleter es fa des de la vorera i no des de la calçada per tant es millora considerablement la seguretat vial d’aquesta zona”, explica l’alcalde de Nules i regidor de Seguretat i Policia Local, David García.

Nules, AVINGUDA PLANA BAIXA

A més, des del departament de la Policia Local s’assenyala que amb aquest canvi s’aprofita també per a ampliar les places d’aparcament, “donant resposta a una queixa ciutadana sobre l’estretor d’aquestes places”.

L’intenció de l’Ajuntament de Nules és modificar el sistema d’estacionament en tota la primera avinguda de les platges, aquests canvis van començar a finals de l’any 2019 a l’avinguda Illes Columbretes, al mes de maig s’ha portat a terme en la de la Pana Baixa, i dilluns s’implementarà a l’avinguda de Mallorca, “l’objectiu és reforçar la seguretat vial en una de les zones amb més circulació en l’època estival”, matisa García.

Whatsapp Telegram